Voor een bezoek aan de polikliniek KNO heeft u een verwijzing van de huisarts of een specialist nodig.

Er zijn twee manieren om een afspraak te maken met de afdeling KNO:


via deze website:


mijnfz
 

met de telefoon


alle werkdagen tussen
08.00 en 17.00 uur:
036 - 868 88 21

Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.

Als u via mijnFlevoziekenhuis.nl een afspraak maakt kunt u ook vragenlijsten downloaden en al vast thuis invullen. In deze vragenlijst worden algemene vragen gesteld over uw gezondheid en voorgeschiedenis. Ook zijn er voor een aantal klachten specifieke vragenlijsten en wordt verwezen naar voorlichting op het internet. Thuis heeft u meer tijd om deze lijsten rustig en eventueel in samenspraak met uw partner in te vullen. Hierdoor komt u beter voorbereid op het spreekuur van de specialist.

Bent u verhinderd?

Bent u op het afgesproken tijdstip verhinderd, wilt u dan de afspraak ruim van te voren afzeggen. Een andere patiënt kan in uw plaats worden gezien.
Het Flevoziekenhuis maakt het patiënten gemakkelijker om een afspraak af te zeggen of te verzetten. Op deze website kunnen patiënten met mijnFlevoziekenhuis.nl, het online afsprakensysteem van het ziekenhuis, 24 uur per dag, thuis of waar dan ook, een afspraak maken, verzetten of annuleren. Als u niet via mijnFlevoziekenhuis.nl een afspraak heeft gemaakt kunt telefonisch of aan de balie de afspraak afzeggen.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.