Help ons mee. Voor de inrichting van onze vernieuwde speelkamer komen we nog geld te kort, dat helaas niet uit het reguliere budget aangevuld kan worden. De totale resterende kosten van dit project worden geschat op € 9.500,-

Veilig en geborgen

Wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, brengt dat veel zorgen en stress met zich mee. Voor de ouders, maar ook voor hun broertjes of zusjes, andere familieleden en hun vriendjes. Kinderen zelf vinden het vaak eng in een ziekenhuis. Voor ouders is het dan ook heerlijk om te zien dat hun kind, ook in het ziekenhuis, een plek heeft waar het kan spelen en zich veilig en geborgen voelt. En voor de kinderen zelf is het fijn als ze kunnen spelen in een ruimte waar geen enge dingen gebeuren.

Speelkamer

Kinderen kunnen in deze nieuwe huiselijk aangeklede ruimte van alles doen. Een spel spelen op de playstation, even achter internet om een e-mail te sturen naar vriendjes, samen met een pedagogisch medewerker een puzzel maken of tekenen. Ook broertjes en zusjes mogen, net als thuis, meespelen. Dit draagt voor de zieke kinderen bij aan het huiselijke en veilig gevoel.

flevoziekenhuis-kinderkamer

Uw bijdrage aan een kindvriendelijk verblijf

Op de kinderafdeling is ruimte voor 25 kinderen. De redenen waarom zij in het ziekenhuis verblijven zijn heel divers. Van een operatie aan de blindedarm of een botbreuk tot astma, diabetes of kanker. Wat al deze kinderen gemeen hebben is dat ze gezondheidsproblemen hebben waar iets aan gedaan moet worden.
Helpt u de tijd van deze kinderen zo normaal mogelijk te laten zijn? Lever dan een bijdrage aan deze bijzondere speelruimte. In totaal zullen gemiddeld 10 kinderen per dag gebruik maken van de speelkamer. Ruimtes voor kinderen moeten wettelijk aan speciale eisen voldoen.

Totaalkosten welke voor de verbouwing en inrichting nog noodzakelijk zijn:
€9.500,-  zoals verbouwingskosten voor het aanpassen van de speelkamer, inrichting van de speelkamer, aanschaf 2 wandtelevisies, 6x Trip Trap ter waarde van € 150 per stuk en 2 babysets behorende bij de Trip Trap kinderstoelen.

Sponsoring

Sponsoring biedt wederzijdse voordelen. In ruil voor een donatie aan ons project krijgt u van ons ruimte om uw bedrijf te profileren: vermelding op twitter en facebook, gebruik maken van persberichten en/of een officieel openingsmoment. U kunt met ons contact opnemen via communicatie@flevoziekenhuis.nl of via 036 - 868 98 97.