De Kindergeneeskunde van het Flevoziekenhuis bestaat uit 3 verpleegafdelingen, de verpleegafdeling bestaande uit enige bedzalen en boxen, de kinderdagbehandeling en de afdeling neonatologie. Bij de kindergeneeskunde worden baby’s vanaf 30-32 weken en (chronisch) zieke kinderen van 0 tot 18 jaar opgenomen en verpleegd. Doordat een kind tijdens de opnameduur, of bij een vervelende ingreep, afleiding heeft zal het verblijf in het ziekenhuis een stuk aangenamer en minder stressvol verlopen. Ontspanning bieden geeft de mogelijkheid dat het kind zich meer op zijn/haar gemak kan voelen in het ziekenhuis en dit vermindert angst. Bijvoorbeeld door te spelen in de speelkamer of buiten in de speeltuin. Voor zowel de kinderspeelkamer als de kinderspeeltuin blijft er een constante behoefte aan nieuw speelgoed en knutselmaterialen. Met jouw donatie kan het ons lukken om steeds nieuwe spullen aan te schaffen.

Help jij mee om een glimlach op het gezicht van de kinderen van de Kinderafdeling te toveren?

Te sponsoren kinderprojecten

  • Speelgoed
  • Spelcomputer accessoires (WII spellen, WII consoles)
  • Knutselmaterialen

Sponsoraanbod Flevoziekenhuis

Sponsoring biedt wederzijdse voordelen. In ruil voor een bijdrage aan een van onze kinderprojecten, krijgt u van ons ruimte om uw bedrijf te profileren:
  1. Berichtgeving op Facebook, Twitter, www.flevoziekenhuis.nl en wachtkamertelevisies
  2. Advertentiemogelijkheden in ons opnamenmagazine ziekenhuis Thuis (verschijnt ieder kwartaal, jaarlijkse opgave van 30.000)
  3. Advertentiemogelijkheden in onze Huis-aan-huiskrant Thuis (verschijnt 3 keer per jaar in een oplage van 185.000 verspreidt over Almere, Lelystad, Zeewolde en ’t Gooi muv Hilversum)
  4. Advertentiemogelijkheden op onze wachtkamertelevisies (bereik van 2500 bezoekers per dag)
Voor een op maat gemaakt sponsoraanbod en overige vragen; neem contact op met communicatie@flevoziekenhuis.nl of via 036 – 868 98 97.

kinderafdeling tekening 1 kinderafdeling tekening 2 kinderafdeling tekening 3 kinderafdeling tekening 4