Marja Witten is 1 april gestart als SEH-arts. Zij volgde haar opleiding tot SEH-arts in het Catharinaziekenhuis (Eindhoven). Daarna werkte zij in het Diakonessenhuis (Utrecht), UMC Utrecht en Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis (Tilburg). Haar aandachtsgebieden zijn spoedechografie, kindermishandeling/huiselijk geweld en opleiding en scholing. Marja is daarnaast als instructeur ATLS/MedicALS/PREP-eFAST/MRMI actief binnen de beroepsvereniging voor SEH-artsen.

witten

Marja werkte de afgelopen 3,5 jaar in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg. “In het Flevoziekenhuis voel ik mij prettig en welkom door de informele sfeer, makkelijke en korte lijnen in een niet al te grote organisatie en het team van de SEH. Omdat veel van de acute profielen op de SEH van het Flevoziekenhuis gezien worden en het midden in een grote stad ligt, geeft dat veel uitdaging in ons vak. Ik weet nooit wat er tijdens een dienst gaat gebeuren op de SEH en dat houdt me scherp, geeft me energie en veel plezier in mijn vak."