Het speciale HR-nummer 036 – 868 9577 is een week lang ook in de avonduren en in het weekend bereikbaar geweest. Dit heeft veel mensen die belangstelling hebben om bij ons te komen werken de gelegenheid gegeven om ons te bellen. Inmiddels neemt het aantal telefoontjes af. Daarom is dit speciale nummer vanaf nu alleen tijdens kantoortijden te bereiken (van 8.30 – 17.00 uur).

telefoon

 
Op 1 november heeft minister Hugo de Jonge de landelijke arbeidsmarktcampagne IK ZORG gelanceerd. Vier van onze collega’s schitteren met hun prachtige foto’s en boeiende verhalen in deze landelijke campagne. We delen hun verhalen komende weken via deze site en sociale media. Op de website ontdekdezorg.nl staan al veel van de in totaal ruim 600 verhalen. De campagne is bedoeld om meer mensen te interesseren om te werken in de zorgbranche.

ik zorg logo

 
Een belangrijke randvoorwaarde voor opvang van patiënten uit Lelystad en omstreken is de inzet van voldoende en gekwalificeerde medewerkers. We zijn daarom met spoed op zoek naar extra zorgpersoneel. De afdeling HR heeft een speciaal telefoonnummer geopend: 036 - 868 9577 (overdag en 's avonds bereikbaar, ook in het weekend). HR heeft sinds donderdag rond de 50 telefoontjes ontvangen. Er zijn al meerdere sollicitatiebrieven binnengekomen.

telefoon

 
Gezien de ontwikkelingen bij de MC Groep krijgt het Flevoziekenhuis vragen over stageplaatsen. De afdeling Leren, Ontwikkelen & Onderzoek (LOO) van het ziekenhuis wil naar vermogen een bijdrage leveren om extra stageplaatsen te creëren. Dit doen wij in nauwe samenwerking met de onderwijsinstellingen. Zij hebben de regie en coördinatie op plaatsing van studenten. Heb je een vraag over jouw stage? Informeer dan bij je eigen onderwijsinstelling.

stage

 
Onze collega Martina den Otter is verpleegkundig specialist in opleiding bij het ‘Antibiotic Stewardship Team’ en volgt daarnaast de masteropleiding Advanced Nursing Practice van Hogeschool Inholland. Een mooie maar ook uitdagende combinatie, vindt ze zelf. Lees hier haar verhaal met goede tips voor (mede)studenten.

martina den otter