En wéér wint onze vakgroep Dermatologie de ‘beste Coschapverkiezing’! De dermatologen worden door coassistenten geprezen om het laagdrempelige contact met de artsen, de kans om veel patiënten te zien en de positieve sfeer op de poli. Dermatoloog Dave van der Zwaan nam de prijs in ontvangst tijdens de uitreiking van de Beste Coschapverkiezing van de CoRaad AMC-UvA: “Het blijft een eer, óók na vijf keer, om deze waardering van onze coassistenten te krijgen.”

beste coschap 2017

Annet Slagt kreeg de eerste prijs als ‘Beste Onderwijsondersteuner’. Zij wordt door de coassistenten geprezen om haar prettige omgang en persoonlijke aandacht. Het Flevoziekenhuis doet het elk jaar goed bij de Beste Coschapverkiezingen. De vakgroep KNO is al zeven keer genomineerd en heeft drie keer gewonnen, de vakgroep Dermatologie is ook al zeven keer genomineerd en won maar liefst zes keer. Ook de vakgroep Interne geneeskunde viel meerdere keren in de prijzen. Elk jaar lopen rond de 430 AMC-studenten Geneeskunde hun coschappen in het Flevoziekenhuis. En met plezier dus!