Op 6 oktober a.s. organiseert het Flevoziekenhuis een uniek evenement dat je niet mag missen als je op zoek bent naar een (nieuwe) baan in de zorg. Op dit evenement kun je op een originele en snelle manier kennis maken met diverse functies in ons ziekenhuis. Misschien loop jij aan het eind van deze dag wel met een arbeidscontract de deur uit!

vindjebaanin1dag2018 
Het Flevoziekenhuis zoekt verpleegkundigen op de Spoedeisende Hulp, Intensive Care, Hartbewaking (CCU), Oncologie en Kindergeneeskunde. Op de afdeling OK zijn er vacatures voor operatie assistent, medewerker operatieve zorg en anesthesiemedewerker. Er is ook ruimte voor algemeen verpleegkundigen.
Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Of wil je de specialistische vervolgopleiding voor een van de functies gaan volgen? Meld je aan via www.vindjebaanin1dag.nl

Waarom het Flevoziekenhuis?

Het Flevoziekenhuis in Almere is een groot stadsziekenhuis met regionale functie voor Flevoland en ’t Gooi. ‘Topzorg dichtbij brengen’ voor onze patiënten, daar staan we voor. Dat doen we in nauwe samenwerking met het AMC en de eerste lijn in Almere. De winst van deze samenwerking is dat we patiënten samen sneller kunnen behandelen en een nog completer en hoogwaardig zorgaanbod kunnen bieden. Patiënten krijgen de zorg die ze nodig hebben, door het specialistische team dat dat het beste kan, op de juiste tijd en plaats.

Onze collega’s op de Spoedeisende hulp, Intensive care en verpleegafdelingen bieden steeds meer specialistische en complexe zorg. We hebben daarnaast een unieke samenwerking met de GGD Flevoland. Met de GGD bieden we verpleegkundigen de mogelijkheid binnen 6 jaar 3 diploma’s te behalen in het ziekenhuis en bij de ambulancedienst. Na 6 jaar ben je een gediplomeerde SEH-, IC- en ambulance verpleegkundige en overal inzetbaar.

Breed aanbod

Het Flevoziekenhuis is ook opleidingsziekenhuis voor inmiddels negen specialismen. Het aantal opleidingsplaatsen voor specialistische vervolgopleidingen voor verpleegkundigen groeit op gelijke voet mee.

Competentie

Het Flevoziekenhuis is een fijne plek om te werken. Er is ruimte voor professionele ontwikkeling, we werken prettig met elkaar samen en het onderlinge contact tussen de ruim 1.800 medewerkers is laagdrempelig. En jij bent als nieuwe collega van harte welkom!

Met plezier werken

We zijn een ziekenhuis waar mensen met plezier werken. Wie wil blijven leren is bij ons aan het goede adres! Jij bent als nieuwe collega van harte welkom!