Een afspraak bij de oogarts kunt u op de volgende manier maken:

met de telefoon:

alle werkdagen
tussen 08.00 - 17.00 uur:
036 - 868 87 33

Het maken van een afspraak verloopt via ons Patiënt Contact Centrum. Bij medische vragen wordt u doorverbonden naar de polikliniek.

Tip: chauffeur en zonnebril mee!

Tijdens de afspraak krijgt u (mogelijk) pupil verwijdende druppels toegediend. Hierdoor krijgt u - tijdelijk - grote pupillen en ziet u een aantal uren wazig. Het is daarom belangrijk dat u iemand anders laat autorijden. Neem ook een zonnebril mee omdat licht pijn doet aan uw ogen na het druppelen.

Toegangs- en wachttijden

Wij proberen de toegangstijd (eerste afspraak op de polikliniek) en/of de wachttijd (voor een behandeling) zo kort mogelijk te laten zijn. Bij de meeste specialisten kunt u vaak al op korte termijn terecht. Bekijk de toegangstijden en wachttijden van het Flevoziekenhuis. Alleen specialisten en huisartsen kunnen een spoedafspraak voor u maken.

Co-assistenten of arts-assistenten op de polikliniek

Het Flevoziekenhuis is een opleidingsziekenhuis. Het is daarom mogelijk dat u eerst gezien wordt door een co-assistent of arts-assistent.
Indien u praktische of principiële bezwaren heeft om onderzocht te worden door een assistent, dan verzoeken wij u vriendelijk om dat liefst vooraf en anders direct en duidelijk aan te geven bij de balie. Uw wens wordt uiteraard gerespecteerd.