Op dinsdag 11 januari organiseert de Schildklierstichting Nederland in samenwerking met het Flevoziekenhuis een inloopmiddag voor patiënten met een schildklieraandoening en geïnteresseerden in dit onderwerp. Tijdens deze middag ontvangen bezoekers informatie over schildklieraandoeningen en is er ruimte voor vragen. De middag vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur in mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis te Almere.

schildklierstichting02

Tijdens het programma vertellen vrijwilligers van de Schildklierstichting meer over schildklieraandoeningen aan de hand van een powerpoint presentatie en een DVD
‘Wat is een klier?’ Daarna beantwoorden ervaringsdeskundigen (vrijwilligers van de Schildklierstichting) vragen. Voor specifieke medische vragen is vanuit het Flevoziekenhuis internist endocrinoloog Natalie Smit beschikbaar.

De inloopmiddag is georganiseerd door Werkgroep Utrecht/Flevoland van de Schildklierstichting Nederland. De toegang is gratis. Voor meer informatie en eventueel aanmelding kunt u terecht bij mijnInfopunt in de centrale hal van het Flevoziekenhuis,   tel. 036-868 8521 of mail: mijnInfopunt@flevoziekenhuis.nl. Vanaf 13.45 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom.