De medewerkers en vrijwilligers van het Flevoziekenhuis hebben € 1.100,= ingezameld voor het Roparun Parkhuys Almere. Bestuursvoorzitter Jeltje Schraverus overhandigde het bedrag dinsdag 4 januari aan Katinka van der Linden van het Parkhuys. Het Parkhuys gaat de middelen besteden aan het organiseren van extra verwendagen voor kankerpatiënten.

nieuwjaarsreceptie01
Het geld werd ingezameld op de jaarlijkse kerstmarkt van het Flevoziekenhuis. Die was dit keer samen met lokale ondernemers georganiseerd. Medewerkers en vrijwilligers konden zelf hun kerstpakket samenstellen door een vast bedrag per persoon te besteden bij diverse lokale ondernemers of een goed doel in de vorm van het Roparun Parkhuys Almere.

De kerstmarkt was een groot succes. Zowel medewerkers, vrijwilligers als ondernemers waren zeer enthousiast.
Het Flevoziekenhuis wilde met deze opzet de band met de Almeerse samenleving versterken en tegelijk de lokale economie een steuntje in de rug geven.