Stichting Roparun stelt vanuit de opbrengst van de Roparun 2011 een maximumbedrag van 2.000 euro ter beschikking aan het Flevoziekenhuis. Het bedrag wordt gebruikt voor vijf workshops Look Good, Feel Better.

roparun
De Roparun is een loopevenement van 520 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Een avontuur voor het leven. Dit blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.

Op zaterdag 11 juni 2011 gaat in Parijs de twintigste editie van de Roparun van start. De start vindt plaats in het Parc la Courneuve in Parijs en de finish is op 2e Pinksterdag 13 juni 2011 op de Coolsingel in Rotterdam.

De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim veertig miljoen euro opgebracht. Het geld wordt gebruikt voor de ondersteuning van allerlei doelen die te maken hebben met zorg voor mensen met kanker.

Voor meer informatie kan men terecht op de website www.roparun.nl of door een vraag te stellen via e-mailadres info@roparun.nl.
Pin It