Wilt u uw zorgverlener in het zonnetje zetten? Ga dan naar de website www.bedankdezorg.nl. Op 12 mei, de Dag van de Verpleging, wordt een wit hart met uw bedankje bij uw zorgverlener bezorgd. U geeft uw zorgverlener hiermee een geweldige blijk van waardering. En zeker zo leuk: de afdeling waarop hij of zij werkt doet automatisch mee aan de verkiezing “Beste Zorgafdeling van het jaar”. Hiervan wordt de winnaar bekend gemaakt op 8 juni.

bedankt

Achtergrond

Een bedankje: kleine moeite, groot plezier!
PGGM roep deze actie in het leven om de waardering en erkenning voor het belangrijke werk in de zorgsector te vergroten. Iedereen kent ze wel: de arts, de verpleegster, de verzorger van oma of de leidster van het kinderdagverblijf. Mensen die onmisbaar zijn en vaak ongezien fantastisch werk verrichten. Laat hen nu weten hoe belangrijk hun werk is.

Angela Groothuizen steunt de actie
Niemand minder dan Angela Groothuizen is het gezicht van de actie. Zij voelt zich betrokken bij de zorg en draagt alle medewerkers een warm hart toe. Op 28 maart geeft zij officieel het startsein van de actie op het Binnenhof. Al vanaf 25 maart gaat de site live en kan iedereen een wit hart insturen via www.bedankdezorg.nl
Pin It