De kraamafdeling van het Flevoziekenhuis is deze week gestart met het uitdelen van kraamtasjes aan kersverse moeders. In het tasje zit onder andere een babymutsje, een babybadsetje, foldertjes en een knuffelbeertje. “Het tasje is leuk, maar zeker ook een gebaar van gastvrijheid” aldus senior verpleegkundige Jeanne van der Schalie van Verloskunde.

kraamtasje

De kersverse moeder mevrouw Kempenaar krijgt het eerste kraamtasje uitgereikt
uit handen van Eva Streutker, Streutker Huid- en Oedeemtherapie (op de foto links).

Het kraamtasje is een van de vele initiatieven die het Flevoziekenhuis heeft ingevoerd en past ook in het zorgconcept Planetree dat het ziekenhuis omarmd heeft.

Fotobijschrift: een kersverse trotse moeder krijgt het eerste kraamtasje uitgereikt uit handen van Eva Streutker, Streutker Huid- en Oedeemtherapie.