Op 6 oktober 2011, tijdens de Wereld Borstvoeding Week, organiseert de Werkgroep Borstvoeding Flevoland en het Flevoziekenhuis Almere, in samenwerking met Zorggroep Almere, een uitgebreide kraammarkt voor aanstaande ouders én een symposium voor alle zorgprofessionals.

flevoziekenhuis-borstvoeding02

Dit symposium is bedoeld voor alle zorgverleners die betrokken zijn bij de begeleiding van borstvoeding: lactatie kundigen, verloskundigen, kraamverzorgenden, JGZ-verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten JGZ, kinder- en kraamverpleegkundigen, gynaecologen, huisartsen, kinderartsen, jeugdartsen, doula’s en docenten zwangerschapseducatie.

Centraal tijdens het symposium staat het onderwerp Borstvoeding en lage bloedsuikers. De bekende Engelse spreker, Dr. Martin Ward-Platt, houdt hier een inspirerend verhaal over. Kinderartsneonatoloog bij het Flevoziekenhuis, Frank Schuerman, geeft een lezing over Hyperbilirubinemie. Daarnaast komt een breed scala aan onderwerpen en nieuwe ontwikkelingen aan bod in de workshops. Binnen enkele weken ontvangt men de definitieve uitnodiging. Zie ook www.borstvoedingverbindt.nl

Pin It