Patiënten, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers van het Flevoziekenhuis werden donderdag 21 juli verrast door een bezoek van Luciano Gelati, de zingende ijscoman. ‘Een leuke verrassing, dit verwacht je toch niet in een ziekenhuis?’, zegt een patiënt. Ook medewerkers staan in de rij voor de zingende ijscoman. Die heeft nauwelijks tijd om zijn operarepertoire ten gehore te brengen. In vier uur tijd schept hij maar liefst 550 ijsjes.

Flevoziekenhuis-zingendeijs

Het werkt, de zon is gaan schijnen’, lacht de ijscoman aan het einde van de middag. En dat was precies de bedoeling van de raad van bestuur en directie van het Flevoziekenhuis. Even de zon laten schijnen voor patiënten en bezoekers, zo vlak voor het aanbreken van de schoolvakantie. Het optreden is daarnaast een blijk van waardering voor de inzet van medewerkers en vrijwilligers.