De medewerkers van de KPN Winkel Almere hebben geld ingezameld voor een Nintendo WII voor de kinderafdeling van het Flevoziekenhuis. Namens de medewerkers van de KPN Winkel kwamen Ruud Schülein en Angelique ter Smitten de spelcomputer met alles erop en eraan overhandigen aan Wanda van Oostrom, pedagogisch medewerker van de kinderafdeling.

flevoziekenhuis-wii

‘We zijn hier echt heel blij mee. Dit was een grote wens van ons. Dit is leuk voor al onze kinderen, ongeacht hun leeftijd en hun eventuele beperking. Je kunt met of tegen elkaar spelen en je blijft in beweging. Heel leuk dat de medewerkers van de KPN Winkel Almere dit voor onze kinderen doen’, zegt Wanda van Oostrom.

‘We hebben met één van onze verkoopacties als locatie Almere een interne competitie binnen KPN gewonnen. We hadden per medewerker een bedrag te besteden. Dan kun je natuurlijk met elkaar uit eten gaan, maar de kinderafdeling leek ons een leukere bestemming’, aldus Ruud Schülein van KPN Winkel Almere.

Wilt u of uw bedrijf ook iets doen voor het Flevoziekenhuis? Stuur dan een mail naar: Communicatie@flevoziekenhuis.nl