Een 95-jarige die een dotterbehandeling ondergaat, het gebeurt maar weinig bij negentigers. Het overkwam  de  Almeerder mijnheer Gaus. Een kwieke man die nog zelfstandig woont, autorijdt en tweemaal per week zijn sportuurtje heeft in het gezondheidscentrum. Na hartklachten werd hij opgenomen in het Flevoziekenhuis en na onderzoek gedotterd in het AMC. Nu herstelt hij op de Hartbewaking van het Flevoziekenhuis. “Ik word hier heel goed verzorgd, er is alle aandacht voor mij en iedereen is heel erg lief. Dat zie je al zodra ze binnenkomen. Maar ik ben toch blij als ik weer naar huis kan en bij mijn vrouw kan zijn. Ik hoop er weer een paar jaar bij te hebben, al hoef ik geen 100 te worden.” Volgens zijn cardiologen is de heer Gaus binnen een paar dagen weer thuis.

gaus-hartbewaking