Op dinsdag 13 september wordt er in Almere het eerste longpunt in Almere geopend door Jeltje Schraverus (voorzitter Raad van Bestuur Flevoziekenhuis) en Bert Groot Roessink (lid Raad van Bestuur Zorggroep Almere). Het longpunt is de plek waar longpatiënten, hun omgeving en zorgverleners elkaar kunnen ontmoeten. Als longpatiënt heb je veel aan je arts of de verpleegkundige, maar wat je van andere patiënten hoort, is minstens zo waardevol. Je leert van andermans ervaring, zeker als je al je vragen mag stellen. Dat kan voortaan bij longpunt, de maandelijkse ontmoeting die het Astma Fonds in samenwerking met elke zorgverleners organiseert voor longpatiënten.

logo-astmafonds

Longpunt vindt plaats op dinsdag van 14.00 tot 15.45 uur. U kunt zich gratis aanmelden (ook voor niet leden): longpuntalmere@astmafonds.nl of 06 - 51 00 70 72.

Vanaf september vindt er elke maand een ontmoeting plaats in het Flevoziekenhuis Almere, georganiseerd door het Astma Fonds: 18 oktober, 15 november, 17 januari 2012,  21 februari, 20 maart, 17 april, 15 mei en 19 juni.

fShare