Op zaterdag 5 oktober 2013 van 10.00 uur tot 15.00 uur organiseert het Flevoziekenhuis Almere voor de tweede keer een Kraammarkt. Deze informatieve markt staat in het teken van de internationale Wereld Borstvoeding Week 2013: Borstvoeding doe je samen! (30 sept. t/m 6 okt.) Het doel van deze week is om aanstaande en jonge ouders te informeren over het belang van borstvoeding, maar ook over zwangerschap, bevalling, baby’s en de kraamtijd.

Kraammarkt-2013
Wij willen moeders, vaders en familieleden naast informatie ook een leuke leer- en shopervaring bieden over o.a. wat er komt kijken bij het krijgen van een kindje en wat het kindje allemaal nodig heeft.

Wilt u ook deelnemen aan onze kraammarkt? Wellicht wilt u een kraam huren, een workshop geven of deelnemen aan onze goodiebag voor de eerste 500 bezoekers? Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact met ons opnemen via kraammarkt@flevoziekenhuis.nl of telefonisch tijdens kantoortijden via 036 - 868 98 97.