Mensgerichte zorg volgens Planetree: wat is dat? Kun je Planetree zien of ervaren als patiënt, bezoeker of medewerker? De antwoorden krijgt u tijdens een rondleiding door het ziekenhuis op woensdag 19 oktober a.s., aanvang 14.00 uur en 14.30 uur.

planetree-rondleiding

De ontvangst is in mijnInfopunt, direct links in de centrale hal. In twee groepen van 10 personen maakt u onder leiding van een medewerker/gids van het ziekenhuis een rondgang door het ziekenhuis. U bezoekt onder meer de centrale hal, een aantal poliklinieken, verpleegafdeling interne/oncologie, Revalidatie Almere en het informatiecentrum mijnInfopunt.

De rondleidingen worden in twee groepen gegeven:
Groep 1 (Aanvang 14.00 uur, einde 15.30 uur)
Groep 2 (Aanvang 14.30 uur, einde 16.00 uur)

Aanmelden

Aanmelding via planetree@flevoziekenhuis.nl, o.v.v. ‘rondleiding voor Almeerders’ en ’14.00 uur’ of ‘14.30 uur’. U ontvangt een bevestiging van deelname per e-mail.