"De (on)mogelijkheden voor een tinnituspatiënt"

Vrijdag 11 november 2011 organiseren Flevoziekenhuis, Kentalis Audiologisch Centrum en GGz Centraal in Almere een bijeenkomst over tinnitus (oorsuizen). Iemand met tinnitus hoort voortdurend geluiden in het hoofd. Dat kan variëren van een zachte ruis tot een harde piep. Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer ingegaan op de oorzaken en behandelmethodes van oorsuizen. Daarnaast worden adviezen gegeven over het omgaan met tinnitus, wanneer medische behandeling niet mogelijk is.

tinnitus

De bijeenkomst vindt plaats van 15.00 – 16.00 uur in het Auditorium van het Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1 in  Almere. De zaal gaat om 14.45 uur open. De gratis bijeenkomst is toegankelijk voor mensen met tinnitus, partners, familieleden en andere geïnteresseerden.

Aanmelden

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan bij mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis. Per mail via mijninfopunt@flevoziekenhuis.nl en telefonisch via (036) 868 8521. Een ringleiding is aanwezig.
Meer informatie over tinnitus op www.zorgvoortinnitus.nl.