Op zaterdag 12 november organiseren Psoriasis Vereniging Nederland afdeling Noordwest Nederland en polikliniek Dermatologie een informatiemiddag over een Kuurreis naar Turkije. Dermatoloog dr. J.E. Zeegelaar vertelt over de verschillende medische aspecten van een dergelijke kuurreis voor mensen met psoriasis. De bijeenkomst is interactief van aard en geïnteresseerden zijn welkom van 14.00 tot circa 17.00 uur in mijnInfopunt in het Flevoziekenhuis te Almere.

flevoziekenhuis-pvn

Het uitgangspunt voor het organiseren van een kuurreis voor huidpatiënten is de Planetree-benadering die het Flevoziekenhuis bij haar zorgactiviteiten in acht neemt. Planetree is een internationaal concept voor mensgerichte zorg, waarbij de mens centraal staat.

Informatiemiddag Psoriasis Vereniging: ‘Kuurreis Turkije’:

• Tijd: 14.00 tot ongeveer 17.00 uur (zaal open: 13.30 uur)
  • Plaats: mijnInfopunt (in de centrale hal van het Flevoziekenhuis).
  • Voor wie: mensen met psoriasis, familieleden en overige geïnteresseerden.
  • Aanmelden: f.felix@wxs.nl