In het kader van de Week Chronisch Zieken vond vandaag (8 november) een verrassende, interactieve stunt plaats in de centrale hal van het Flevoziekenhuis. De aanwezigen werden getrakteerd op een korte lachworkshop van De Lachstudio, gevolgd door een optreden van Het Zingen Voor Je Leven koor. Balkunstenaar Marco maakte de stunt compleet met zijn jongleeracts en Stichting CliniClowns verzorgde ‘rode neuzen’. Ga naar de fotoreportage. De stunt had als doel om meer bekendheid te geven aan de positie van chronisch zieken in de Almeerse samenleving.

flevoziekenhuis-zing-voor-je-leven

De stunt is tot stand gekomen door een belangeloze inzet van het Zingen Voor Je Leven Koor, Balkunstenaar Marco Bonisimo & Sharon de Meneges van De Lachstudio in samenwerking met vrijwilligers van Parkhuijs Almere en MEE. Regie was in handen van Jeanette Dekker, projectleider Samen Beter.

De stunt is een onderdeel van een gevarieerd programma in het kader van de Week Chronisch Zieken (5 t/m 12 november). Kijk voor het programma en een terugblik (foto's/video) op de week van de chronisch zieken.
Het Flevoziekenhuis biedt onderdak aan een aantal van deze activiteiten. Tijdens verschillende activiteiten in Almere wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor Stichting CliniClowns.