Op dinsdag 6 december organiseert de VMCA van 14.00 uur tot 15.30 uur een informatiebijeenkomst over mantelzorg in mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis. De informatiebijeenkomst is speciaal bestemd voor mantelzorgers.

flevoziekenhuis-mantelzorg

Mantelzorgers zijn mensen die langdurig zorgen voor een partner, kind of familielid met bijvoorbeeld dementie, autisme, Niet Aangeboren Hersenletsel, een lichamelijke beperking, chronische ziekte of psychiatrische problemen. Voor deze mensen is het niet altijd duidelijk dat zij mantelzorger zijn en waar zij terecht kunnen voor informatie en ondersteuning.

Consulenten van de VMCA geven tijdens de bijeenkomst informatie over het mantelzorger zijn. Zij geven informatie en advies en presenteren het cursusaanbod dat speciaal voor mantelzorgers is ontwikkeld en toegespitst op de behoeften van deze groep mensen.

Iedereen die mantelzorger is en behoefte heeft aan meer informatie en ondersteuning is van harte welkom op dinsdag 6 december om 14.00 uur in mijnInfopunt van het Flevoziekenhuis (in centrale hal). Toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.

fShare