Balance@Work, het gezondheidsprogramma voor medewerkers en vrijwilligers van het Flevoziekenhuis, is genomineerd voor de Spirit of Planetree Award. Balance@Work is een van de vijftien voorbeelden van mensgerichte zorg die meedingen naar deze prijs van Planetree Nederland. Op 15 maart a.s. worden de winnaars tijdens de Planetree conferentie 'Samen Verschil Maken' bekend gemaakt.

planetree-designated

Het Flevoziekenhuis biedt medewerkers en vrijwilligers met Balance@Work de mogelijkheid om op een professionele en leuke manier aan hun gezondheid te werken. Zij kunnen kiezen uit hardlopen, fitness, massages, body & mind, zumba en meditatie. Medewerkers en het ziekenhuis delen de kosten. Arbo-en verzuimcoördinator Monique v.d. Driessche: "We vinden het belangrijk dat medewerkers en vrijwilligers goed in hun vel zitten en zich fit voelen. Natuurlijk is dat in de eerste plaats altijd je eigen verantwoordelijkheid, maar als Planetree- werkgever ondersteunen we hen daarbij."

Balance@Work is een van de vijftien voorbeelden van mensgerichte zorg die meedingen naar deze prijs van Planetree Nederland. Op 15 maart a.s. worden de winnaars tijdens de Planetree conferentie bekend gemaakt. De inzendingen zijn onder meer bekeken op positieve effecten op cliënten, medewerkers en/of organisatie. De jury bestaat uit vertegenwoordigers van patiëntenverenigingen (NPCF), cliëntenraden (LOC) en deskundigen uit de zorgsector (Skipr). Zij selecteert samen met Planetree Nederland de uiteindelijke winnaars.