Het Flevoziekenhuis in Almere is één van de vijftien beste ziekenhuizen als het gaat om de behandeling van migraine. Dit blijkt uit een onderzoek van de Consumentenbond waarin 61 ziekenhuizen zijn beoordeeld op de behandeling van deze aandoening.

flevoziekenhuis-migraine

Het onderzoek

De Consumentenbond bekeek van alle ziekenhuizen het aanbod van mogelijkheden voor de behandeling van migraine in 2010. Artsen en voormalig patiënten hebben bepaald wat van belang is bij de beoordeling van de kwaliteit van de behandeling.
Voorbeelden hiervan zijn; of er gebruik wordt gemaakt van een hoofdpijndagboek, of de behandeling verloopt volgens een vast protocol en of je een vaste neuroloog hebt. De 15 ziekenhuizen die als ‘koplopers’ zijn aangemerkt, voldoen aan alle gestelde eisen.

De Ziekenhuisvergelijker

Op de website van de Consumentenbond vindt u de volledige lijst met 15 beste ziekenhuizen voor behandeling van migraine.

U vindt alle scores van het Flevoziekenhuis en andere ziekenhuizen in de Migraine Ziekenhuisvergelijker. De Ziekenhuisvergelijker is t/m 24 maart 2012 beschikbaar voor iedereen, ook voor niet-leden van de Consumentenbond.