“Wat mooi”, was de reactie van veel patiënten en bezoekers die op 28 maart het Flevoziekenhuis binnenliepen. Ze werden verrast door de muziek van pianist Hugo Maas en violist Joachim van Dijk, muzikanten van het Almeers Jeugd Symphonieorkest. Zij speelden in de centrale hal tijdens de Planetree-verwendag in het Flevoziekenhuis en kregen enthousiaste reacties. Hugo: “Een restaurantmedewerker bracht ons  warme chocolademelk met slagroom namens een bezoeker die blij was met ons spel.”

flevoziekenhuis-planetree-verwendag-2012

Tientallen bezoekers genoten van een massage en alle opgenomen patiënten kregen uit handen van vrijwilligers een presentje. Een groep Almeerders kwam speciaal naar het ziekenhuis voor een Planetree-rondleiding langs de polikliniek KNO, verpleegafdeling Interne/Oncologie, het afdelingsrestaurant van cardiologie en mijnInfopunt. Planetree is het mensgerichte zorgconcept dat het Flevoziekenhuis heeft omarmd. Het ziekenhuis draagt sinds oktober 2010 het officiële, internationale Planetree-label.