Op dinsdag 8 mei bezocht Klaas Wilting de Leef gezond markt voor een check-up. Klaas Wilting (oud-woordvoerder politie Amsterdam en nu communicatieadviseur en presentator bij Omroep Flevoland): “U mag alles van me weten”. Wilting heeft zijn cholesterol, bloedsuiker, bloeddruk en BMI laten meten en vertelt: “Ik ben gerustgesteld. Het is altijd goed om een check-up te doen. Hierdoor ben ik wel weer geprikkeld om wat vaker naar mijn huisarts te gaan.”

flevoziekenhuis-wilting
 

Vandaag hebben ongeveer 500 geïnteresseerde Almeerders de informatie- en preventiemarkt bezocht voor een check-up en advies op maat op het gebied van hart- en vaatziekten, bijvoorbeeld beroerte/TIA, hartinfarct, nierziekten, suikerziekte (diabetes) of hoge bloeddruk (hypertensie).

De Leef gezond markt is een initiatief van de poliklinieken Cardiologie, Chirurgie, Interne geneeskunde, Nefrologie (nierziekten) en Neurologie (beroerte) in samenwerking met  Diëtetiek, Fysiotherapie en Medisch Maatschappelijk Werk om hart- en vaatziekten te voorkomen door vroegtijdige opsporing.

Pin It