Zaterdag 9 juni 2012 zijn de vrijwilligers van het Flevoziekenhuis flink in het zonnetje gezet tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Zij kregen allereerst een heerlijke lunch voorgeschoteld. Daarna trad het duo Mark & Tjark op met hun voorstelling ‘Zingen bij de Afwas’. Met een heerlijke mix van muziek en humor werden de vrijwilligers getrakteerd op een ouderwets middagje amusement.

vrijwilligersmiddag-2012

Tussendoor werden de vrijwilligers toegesproken door een lid van de raad van bestuur van het Flevoziekenhuis, die het belang benadrukte van de bijna 200 vrijwilligers die zich regelmatig inzetten voor het ziekenhuis. “Door hun inzet en enthousiasme krijgen de patiënt net dat beetje extra aandacht dat zij zo nodig hebben.”

Aan het eind van de voorstelling werden de medewerkers van het Flevoziekenhuis op het podium geroepen. Gezamenlijk brachten zij een ode aan de vele vrijwilligers door het lied ‘Jij bent goud waard!!’ ten gehore te brengen. De middag werd afgesloten met een drankje en een hapje, waarna ieder vrolijk huiswaarts keerde.