Drie van de vijf genomineerde vakgroepen van het Flevoziekenhuis zijn in de prijzen gevallen bij de Beste Coschapverkiezing van de CoRaad AMC-UvA. Het gaat om de vakgroepen Dermatologie, Interne Geneeskunde en Gynaecologie. Dermatoloog Dave van der Zwaan is bovendien uitverkozen tot ‘beste clinicus’.

flevoziekenhuis-co-schap

Hoofd Medische opleidingen Meta van Voorst Vader: “We hebben de meeste prijzen binnengehaald. Grote gemene deler is het veilige en uitdagende opleidingsklimaat in ons ziekenhuis. Het is heel stimulerend voor alle opleiders dat de co-assistenten daarvoor hun brede waardering uitspreken.” De winnaars zijn op 20 juni tijdens de Medische Carrièredag in het AMC bekendgemaakt.  Ook voorgaande jaren viel het Flevoziekenhuis ruim in de prijzen.