Het Flevoziekenhuis ontvangt een bijdrage van 2.000 euro van stichting Roparun. Dit bedrag wordt gebruikt als bijdrage voor 5 workshops ‘Look good feel better’; dit zijn praktische bijeenkomsten waar mannen en vrouwen met kanker tijdens en/of (recent) na hun behandeling tips en adviezen krijgen voor de verzorging van hun gezicht, lichaam, handen en nagels. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft.

roparun

Dit jaar vond de 21e editie van de Roparun plaats. Op 26 mei startte een groot aantal lopers vanuit Parijs en vanuit Hamburg en finishte op 28 mei in Rotterdam. De Roparun is een loopevent van 520 kilometer waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om geld op te halen voor mensen met kanker.

De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 45 miljoen euro opgebracht (in 2012 ruim 5,5 miljoen). Het geld wordt gebruikt voor de ondersteuning van allerlei doelen die te maken hebben met zorg voor mensen met kanker. Voor meer informatie: www.roparun.nl.

Pin It