Een Almeerder schrijft onder het pseudoniem ‘pix’ fotocolumns over Almere. Na een paar bezoeken en behandelingen in het Flevoziekenhuis heeft hij ook een column over het Flevoziekenhuis geschreven. De ontvangst, behandeling en bejegening overtroffen zijn verwachtingen. “Dit ziekenhuis lijkt echt rekening te houden met patiënten. Dat uit zich niet alleen in een warme ontvangst, het zit in de mentaliteit van de mensen die hier werken. ” Lees hier de pdf volledige fotocolumn . Mensen die in Almere wonen of van plan zijn in Almere te gaan wonen, kunnen zich gratis abonneren op de wekelijkse columns door een mailtje te sturen naar pix@kpnmail.nl. Hun e-mailadres zal alleen voor het versturen van de columns worden gebruikt en aan niemand worden doorgegeven.

flevoziekenhuis-plataan-inspireert