De Spataderkliniek van het Flevoziekenhuis heeft het Spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep gekregen. Dit keurmerk maakt duidelijk welke ziekenhuizen en behandelcentra de beste spataderzorg aanbieden. "Ik ben er trots op dat wij dit belangrijke spataderkeurmerk hebben behaald”, aldus dermatoloog Wim Roest. “Het keurmerk geeft spataderpatiënten zekerheid. Bij ons in de Spataderkliniek worden zij behandeld volgens de beste en meest geavanceerde methodes. Dat is voor hen een geruststellende gedachte."

Spataderkeurmerk met jaartal

In de Spataderkliniek komen de patiënten zorgverleners uit diverse disciplines tegen. De dermatologen werken onder meer nauw samen met de vaatchirurg en huidtherapeut. Indien nodig kunnen ook andere specialisten van het Flevoziekenhuis worden ingeschakeld.

Op de website van patiëntenorganisatie De Hart&Vaatgroep, www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg, is te zien welke ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra nog meer het keurmerk ontvingen.

Ultramoderne behandelingen

Om spataderen te behandelen biedt de Spataderkliniek ultramoderne behandelmethoden, waarmee zowel de dermatologen als de vaatchirurg jarenlange ervaring hebben. Naast de bestaande methoden, wordt sinds kort ook gebruik gemaakt van een nieuwe manier van laserbehandeling van spataderen. Deze methode geeft minder napijn en heeft een langdurig effect op de klachten.

Alle behandelmethoden worden uitgelegd op een informatiebijeenkomst over spataderen die begin 2013 gehouden wordt. Meer informatie over deze bijeenkomst volgt binnenkort.

Pin It