Het Flevoziekenhuis heeft ook dit jaar weer succes bij de ‘Beste Coschapverkiezingen’ van het AMC. Co-assistenten hebben de co-schappen op de verpleegafdeling Interne Geneeskunde van het Flevoziekenhuis verkozen tot Beste Co-schap van het jaar. Naast deze hoofdprijs werden eervol genomineerd de vakgroepen Dermatologie, Interne Geneeskunde (poli) en  Kindergeneeskunde. KNO-arts Ward Videler was genomineerd als ‘beste clinicus’ en Annet Slagt als ‘beste onderwijscoördinator’. Meta Voorst Vader, hoofd Medische opleidingen: “Ook dit jaar weer een prestatie waar we trots op zijn! Grote gemene deler is het veilige en stimulerende opleidingsklimaat in ons ziekenhuis en het enthousiasme van onze opleiders en docenten.” De winnaars zijn op 19 juni tijdens de Medische Carrièredag in het AMC bekendgemaakt door de Co-raad, het bestuur van de co-assistenten van het AMC.

flevoziekenhuis-co-schap-2013