Na de verhuizing van DeKinderkliniek staat de begane grond van polikliniek B, het noodgebouw op de parkeerplaats naast het Flevoziekenhuis, grotendeels leeg. Op de eerste verdieping is echter nog steeds een aantal poliklinieken gehuisvest, zoals de poliklinieken Plastische Chirurgie, Spataderkliniek en Huidtherapie Streutker. Daarnaast zijn ook nog een paar kantoorfuncties aanwezig in het noodgebouw, waaronder de financiële administratie, het digitaal medisch archief, de teams Kwaliteit & Veiligheid en Kwaliteitsverantwoording en de bedrijfsarts.

flevoziekenhuis--poli-B

Polikliniek B is gebouwd als noodgebouw tijdens de verbouwing van het Flevoziekenhuis. De vergunning voor het pand is tijdelijk en verloopt in december 2014. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een plan om de genoemde poliklinieken en afdelingen in het hoofdgebouw van het ziekenhuis te huisvesten.

DeKinderkliniek

DeKinderkliniek is 12 oktober jl. verhuisd naar een ander pand; gebouw De Landdrost. De Landdrost staat tegenover het Flevoziekenhuis en op loopafstand van station Almere Centrum op de Hospitaaldreef 29, 1315 RC in Almere.