Op vrijdag 29 november heeft het Flevoziekenhuis een Pluim gekregen van Freya, de patiëntenvereniging voor fertiliteitproblemen. Dit kwaliteitskeurmerk betekent dat de polikliniek Fertiliteit van het Flevoziekenhuis voldoet aan de criteria die patiënten belangrijk vinden bij de zorg rond fertiliteit. Koppels met een kinderwens kunnen in het Flevoziekenhuis terecht voor uitstekende en patiëntgerichte zorg.

flevoziekenhuis freya-pluim

Het toekennen van de Freya Pluimen maakt onderdeel uit van de Monitor Fertiliteitszorg www.freya.nl/monitor. Deze stelt patiënten in staat om de kliniek te kiezen die het beste past bij hun persoonlijke wensen en eisen voor fertiliteitszorg. Aan de toekenning van de pluimen ligt een zorgvuldig samengestelde lijst van 15 criteria ten grondslag.