Zelf een infuus aanbrengen of een operatiekamer zien? Hoe ziet de kamer er uit waar de maag, darmen en lever worden onderzocht? Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen? Kom zaterdag 15 maart 2014 naar de Open dag voor Zorg en Welzijn in het Flevoziekenhuis!

week-van-zorg-en-welzijn-2014

Het Flevoziekenhuis is de Almeerse ‘gastheer’ van de landelijke Open dag voor Zorg en Welzijn. Zorg- en welzijnsorganisaties uit Almere presenteren zich op de ‘zorgmarkt’ in de Binnenstraat van het ziekenhuis. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen, een informatiemarkt bezoeken of meedoen aan een kinderactiviteit.

Activiteiten in Flevoziekenhuis

• Rondleidingen naar de kraamsuites
  • Glaucoomscreening op de poli Oogheelkunde (inschrijving gesloten)
  • Hoe ziet een OK er van binnen uit?
  • Hoe vinden onderzoeken plaats van de maag, darm en lever? Bezoek onze nieuwe endoscopiekamer en recovery
  • Benieuwd naar hoe medisch personeel zich bekwaam houdt in onze trainings-en instructieruimte? Schrijf u in voor een rondleiding naar ons Skillslab
  • Alles weten over zwanger worden, zwanger zijn  en over de bevalling? Stel al uw vragen aan de gynaecologen, verloskundigen en de verpleegkundigen
  • Presentatie van de nieuwe MyBaby2B app: echo’s van jouw baby op je smartphone
  • Reisverslag van onze verloskundige naar Ethiopië
  • Last van Spataderen?  Huidadvies? Bezoek de stand van Dermatologie en Streutker Huidtherapie.

Activiteiten voor kinderen

• Droompeelbus
  • Springkussen
  • Montris/ Kinderdagverblijf de Regenboog
  • Poppen-berendokter

Nationale Week van Zorg en Welzijn

De open dag van het Flevoziekenhuis op 15 maart maakt deel uit van de Nationale Week van Zorg en Welzijn. In de periode van 10 tot en met 15 maart 2014 openen honderden zorg- en welzijnorganisaties in het hele land hun deuren voor het grote publiek. Zo kan iedereen met eigen ogen zien wat voor fantastisch werk er in de zorg- en welzijnssector wordt gedaan.

Programma Week van Zorg en Welzijn

U vindt hier het programma van de week.