Van zondag 9 tot en met zaterdag 15 maart vindt de Wereld Glaucoom Week plaats. Ter gelegenheid van deze week organiseert de polikliniek Oogheelkunde op donderdag 13 maart een informatiebijeenkomst over glaucoom, in samenwerking met de Oogvereniging Glaucoombelangen. Naast presentaties van twee oogartsen en een apotheker, is ook een medewerker van de Oogvereniging aanwezig om  patiënten en bezoekers voor te lichten over glaucoom. De bijeenkomst wordt afgesloten met een forum waarbij iedereen zijn of haar vragen over de oogaandoening kan stellen.

flevoziekenhuis-glaucoomweek2014

Voor, tijdens en na de bijeenkomst is er ook een informatiemarkt over glaucoom, waaraan onder meer een aantal leveranciers, de Oogvereniging en de polikliniek Oogheelkunde deelnemen.

Vooraf aanmelden noodzakelijk, toegang gratis

Geïnteresseerden voor de informatiebijeenkomst dienen zich vooraf aan te melden bij de Oogvereniging. Dit kan bij per mail via info@oogvereniging.nl of telefonisch via (030) 299 2878 (maandag t/m donderdag van 9.00 - 17.00 uur).

De informatiebijeenkomst duurt van 13.30 tot 15.45 uur in het Auditorium op de tweede etage van het Flevoziekenhuis. Inloop vanaf 13.00 uur.