Leesvoor

Maandag 18 augustus a.s. verhuist verpleegafdeling Verloskunde naar de recent vernieuwde Dagbehandeling (G2). Deze tijdelijke verhuizing is nodig omdat Verloskunde wordt verbouwd. De indeling van de afdeling wijzigt en de inrichting wordt op het kwaliteitsniveau van de nieuwbouw gebracht. De afdeling krijgt onder meer een nieuwe vloer, nieuwe verlichting en nieuw schilderwerk. Bovendien krijgt Verloskunde een afdelingsrestaurant waar patiënten – met hun bezoek – gezellig een hapje kunnen eten. Overdag is de afdeling Verloskunde gewoon via de hoofdingang bereikbaar. De kraam- en verlossuites zijn tijdelijk bereikbaar via de ingang bij Dialyse. Na 22.00 uur is dat via de Spoed Eisende Hulp.

verhuisdozen

Verwacht wordt dat Verloskunde 10 oktober 2014 weer terugverhuist. Patiënten worden door de verpleging over de verhuizing geïnformeerd. Er is ook een flyer beschikbaar voor patiënten en bezoek. De bewegwijzering naar de afdeling wordt tijdelijk aangepast. Telefonische bereikbaarheid blijft hetzelfde.

Zwangeren en kraamvrouwen zullen afhankelijk van hun opname-indicatie op G2 opgenomen worden. Op de kraamsuite kunt u gerust bij uw vrouw en baby blijven slapen. Hebt u vragen of opmerkingen? Neem contact op met de leidinggevende van de afdeling, mw. S. Ramdin  telefoon 036 - 868 71 06.