De landelijke campagne van de 8e editie van de Mooi Mens Verkiezing is gestart. Dé verkiezing waarbij zorgmedewerkers met mooie eigen initiatieven in het zonnetje worden gezet. Ook u kunt tot 1 oktober een van onze zorgverleners aanmelden voor de Mooi Mens Verkiezing.

mooi-mens-2014

Mensen die in de zorg werken, doen dat met hart en ziel. Elke dag opnieuw. Maar sommige medewerkers springen er uit met een bijzonder zorginitiatief. Bij de landelijke Mooi Mens Verkiezing van zorgverzekeraar IZZ gaat het om deze bijzondere zorgmedewerkers die met hun bijdrage iets extra’s betekenen voor cliënten, collega’s of de organisatie. Zij krijgen met de Mooi Mens Verkiezing de extra waardering die ze verdienen. Iedereen (medewerkers en patiënten) kan tot 1 oktober een zorgverlener aanmelden op mooimensverkiezing.nl.


Uit alle aanmeldingen selecteert de vakjury –bestaande uit vertegenwoordigers van werkgevers en werknemers in de zorg– de meest aansprekende initiatieven voor de finaleronde van Mooi Mens. De finalisten worden bekendgemaakt op 15 oktober, waarna héél Nederland een stem kan uitbrengen op de mooie mens en het mooie initiatief van zijn keuze.

Pin It