Op zaterdag 4 oktober werd alweer de derde kraammarkt georganiseerd.  Met ruim 1000 bezoekers en veel positieve geluiden van zowel bezoekers, kraamhouders als organisatie kunnen we de dag als zeer geslaagd noemen.

Verloskundigen, lactatiekundigen, gynaecologen, verpleegkundigen, kraamzorgconsulenten en andere zorgprofessionals  informeerden de bezoekers over moeder worden, zwanger zijn, bevallen en de kraamperiode. In de centrale hal van het Flevoziekenhuis hebben ongeveer 80 bezoekers genoten van een handmassage en kon men deelnemen aan allerlei interessante presentaties en workshops. Ook werden er rondleidingen gegeven naar de kraamsuites.

kraammarkt-2014-modeshow
Zwanger & stralend op de catwalk.
Er was veel interesse in de nieuwe najaarscollectie.

De bezoekers waren tevreden over het aanbod van de kraammarkt. Er was dan ook voor elk wat wils. Van adviezen over borstvoeding en verschillende soorten zwangerschapscursussen, informatiestands over kraamzorg, kinderopvang en gezonde voeding tot kraampjes met leuke artikelen voor moeder en kind. Vooral in trek was de modeshow met zwangerschapskleding, de mobiele fotostudio, de draagdoekdemonstratie en de interactieve mini kookworkshop 'Lekker opVOEDEN'. De jonge en aanstaande ouders konden veel ideeën opdoen, op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op babygebied en meedoen aan verschillende prijsvragen.

 

Pin It