Medewerkers van het Flevoziekenhuis hebben tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt van het ziekenhuis in totaal € 680,- gedoneerd aan Hospice Almere. Joanna Veldkamp, coördinator van het hospice, is blij met het bedrag en met de aandacht voor het hospice. “De medewerkers toonden belangstelling voor ons werk en een aantal overweegt zelfs om vrijwilliger te worden. We kunnen het bedrag heel goed gebruiken voor scholing van onze vrijwilligers. Daarnaast zijn er plannen voor groei van twee naar vijf bedden. Het geld komt meer dan goed terecht!” Ook Almeerse leveranciers die aanwezig waren op de Kerstmarkt, hebben hun sympathie getoond voor het werk van Hospice Almere door het hospice in natura te sponsoren met producten.