Vanaf vrijdag 24 april is de tentoonstelling ‘Vrijheid’ te zien in het Flevoziekenhuis. De kunstwerken zijn op initiatief van het Comité 4/5 mei gemaakt door twee Almeerse kunstenaars: Mira Ticheler en Erwin Budding.

Mira Ticheler is ruimtelijk ontwerper en wil met haar werk mensen een andere realiteit bieden. Bestaande zaken krijgen een nieuwe invulling waarbij herkenbare en volslagen onbekende oplossingen een wisselwerking met elkaar aangaan. Mira maakt kunstobjecten voor iedereen die openstaat voor een andere werkelijkheid.

tentoonstelling vrijheid

Bij Erwin Budding ontstond de interesse voor fotografie tijdens zijn backpack reizen door Azië. Twee jaar geleden besloot hij alleen nog te doen wat hij leuk vond en werd fotograaf. Erwin richt zich op bedrijfs,- portret en conceptfotografie. Met zijn werk tijdens de expositie hoopt hij mensen aan het denken te zetten. Hoe VRIJ voel jij je eigenlijk? Oordeel jij zelf niet te snel? Geef jij de ander VRIJHEID?

De tentoonstelling is tot 19 mei te bekijken in de binnenstraat van het Flevoziekenhuis.