Het Flevoziekenhuis heeft ook dit jaar een bijdrage van 2.000 euro ontvangen van stichting Roparun voor de workshops ‘Look good feel better’. Tijdens een van deze workshops krijgen mannen en vrouwen met kanker tijdens en/of (recent) na hun behandeling tips en adviezen over de verzorging van hun gezicht, lichaam, handen en nagels. De ervaring leert dat een goed verzorgd uiterlijk ook meteen een beter gevoel geeft.

roparun 2015

Vijf keer per jaar organiseert ‘Look good feel better’ in samenwerking met het Flevoziekenhuis workshops uiterlijke verzorging. Een groep van maximaal 12 deelnemers krijgt in een ontspannen sfeer professionele adviezen over huid- en haarverzorging van een schoonheidsspecialist,  visagist en haarwerker/kapper.
De workshop duurt twee uur en is gratis door deelnemers, die hiervoor worden uitgenodigd door het team dan hen in het ziekenhuis heeft behandeld voor kanker.
Op 7 september en 2 november zijn de volgende workshops gepland in het Flevoziekenhuis.

Over de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Ruim 8.000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zamelen met deze sportieve prestatie geld in voor mensen met kanker. De Roparun is ontstaan in 1992 en heeft inmiddels ruim 62 miljoen euro opgebracht. In 2105 komt daar nog ongeveer 5 miljoen bij. De Roparun ondersteunt goede doelen die zich richten op palliatieve zorg voor mensen met kanker.


Pin It