De Kinderafdeling van het Flevoziekenhuis ontving vanmiddag een cheque van 3600 euro uit handen van vader Ronald en zoon Kim Lammers van het Almeerse sport- en gezondheidscentrum ProActief. Zaterdag 6 juni 2015 organiseerden zij het spinning- en dance evenement ‘Tover een glimlach’, waarvan de opbrengst speciaal bedoeld was voor de Kinderafdeling van het ziekenhuis.

kinderafdeling sponsoring spinning

Volgens teamleider Jolanda Boekhout wordt van het geld onder meer een interactief, digitaal speelbord aangeschaft voor de Kinderafdeling. “Voor de kinderen op onze afdeling zijn dat heel belangrijke dingen, die zonder sponsor niet of heel moeilijk te realiseren zijn”, legt de teamleider uit. “Daarom zijn wij ook zo blij met de actie van ProActief en met het feit dat zij dit wilden doen voor de Kinderafdeling. Hopelijk kunnen we hier volgend jaar een vervolg aan geven.”

Het geld dat eventueel overblijft na aanschaf van het digitale speelbord wordt - ná de aanstaande verbouwing van de Kinderafdeling - besteed aan de inrichting of aan speelgoed voor de kinderen.