Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen; 1 op de 8 vrouwen krijgt borstkanker in haar leven. De Mammapoli van het Flevoziekenhuis werkt in de zorg voor patiënten met borstkanker nauw samen met diverse afdelingen en organisaties, binnen en buiten het ziekenhuis. Voor iedereen die meer wil weten over de zorg voor borstkanker in Almere, organiseert het Flevoziekenhuis daarom op donderdag 22 oktober 2015 een uitgebreide informatieavond.

borstkanker informatiebijeenkomst

Tijdens de informatievond worden zes themapresentaties gehouden, door een oncologisch chirurg, plastisch chirurg, geneticus consulent, huidtherapeut, fysiotherapeut en seksuoloog.

Informatiemarkt

Ook is er een uitgebreide informatiemarkt met diverse stands van onder meer Parkhuys Almere, pruiken van Ikwilweerhaar.nl, de nieuwe bibliotheek, massages, fysiotherapie, sieraden van Irma Geelhuis, KWF Almere en DeMIX Fitness & Leefstijl Almere.
Daarnaast is er volop ruimte om vragen te stellen aan deskundigen op de verschillende onderwerpen en vakgebieden.

Tijd en plaats

De informatieavond vindt plaats op donderdag 22 oktober a.s. van 18.30 – 21.00 uur, in het Auditorium en de Foyer op de 2e verdieping van het Flevoziekenhuis. De themapresentaties beginnen om 19.00 uur. Meer informatie over het programma is te vinden op www.flevoziekenhuis.nl/borstkankerzorg onder de tab ‘nieuws’.