Medewerkers van het Flevoziekenhuis hebben tijdens de Kerstmarkt € 719,- gedoneerd aan het goede doel van dit jaar, Parkhuys Almere. Bernadette Bornhijm, manager van Parkhuys, kreeg vandaag de cheque overhandigd. Bernadette: “Ik ben blij met dit mooie bedrag! Geweldig dat de ziekenhuismedewerkers ons op deze manier willen steunen. We bestaan 10 jaar en zullen het bedrag gebruiken voor activiteiten voor onze vrijwilligers en gasten, als investering om ook de volgende 10 jaar ons werk te kunnen voortzetten.”

parkhuysdonatie

Parkhuys heeft al een aantal jaren een dependance in het Flevoziekenhuis op de verpleegafdeling Interne geneeskunde. Vrijwilligers zijn op woensdagochtend aanwezig in de familiekamer en staan klaar voor de patiënten die behoefte hebben aan een luisterend oor. Bedrijfsleider Bianca Hoorn is daar blij mee: “Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de steun die het Parkhuys kan bieden aan mensen met kanker of een andere chronische ziekte.  Eenmaal thuis, weten ze al waarvoor ze bij Parkhuys terecht kunnen.”