Komt u voor het eerst op een polikliniek van het Flevoziekenhuis? Of is het alweer een tijdje geleden? Dan is het goed om te weten dat u op een aantal poliklinieken gevraagd wordt of er een foto van u gemaakt mag worden voor het digitale patiëntendossier. Als uw foto in uw dossier staat, kunnen wij u vaak sneller helpen aan de balie en uw medisch specialist herkent u sneller in de wachtkamer. Bovendien is de kans op patiëntverwisseling veel kleiner.

identificatie foto

De foto’s worden gemaakt op de poliklinieken Neurologie, KNO en MDL. Ook op de poliklinieken Interne geneeskunde/Oncologie, Reumatologie, Urologie, Nefrologie en Longziekten kunt u binnenkort de vraag verwachten of er een foto van u gemaakt mag worden. Een foto laten maken is niet verplicht. De foto ondersteunt het identificatietraject, maar vervangt het moeten kunnen tonen van een ID (op verzoek) niet.

Wat u hiervan kunt verwachten en hoe u zich het beste kunt voorbereiden op uw afspraak, kunt u zien in ons nieuwe filmpje Welkom op de polikliniek in het Flevoziekenhuis.


Pin It