Implantaten voor een kunstgebit, kroon of brug worden steeds populairder. Voor steeds meer mensen bieden implantaten een passende oplossing voor hun gebitsproblemen. De afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie (MKA, voorheen Kaakchirurgie) van het Flevoziekenhuis houdt op dinsdag 25 oktober 2016 een informatieavond over tandheelkundige implantaten, inclusief een vrijblijvende, gratis screening van het gebit.

tandimplantaten

Tijdens de informatievond geven de MKA-chirurgen een uitgebreide presentatie over de verschillende implantaten en behandelmogelijkheden. Deelnemers kunnen een implantaat van dichtbij bekijken en zien hoe een kunstgebit, kroon of brug hierop wordt bevestigd. Zij kunnen vragen stellen over de behandeling en over de kosten ervan.

Screening gebit

Na afloop van de presentatie bieden de MKA-chirurgen geïnteresseerden de mogelijkheid voor een gratis en geheel vrijblijvende screening van het gebit. Als extraatje staat voor elke bezoeker aan het eind van de bijeenkomst bovendien een leuke verrassing klaar.

Aanmelden verplicht: vol = vol

Gezien de beperkte screeningscapaciteit is aanmelden voor een gratis gebitscreening noodzakelijk. Aanmelden kan bij mijnInfopunt, per mail via mijnInfopunt@flevoziekenhuis.nl of telefonisch via (036) 868 8521 (maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur).

Tijd en plaats

De informatiebijeenkomst vindt plaats in het Auditorium op de 2e verdieping van het Flevoziekenhuis, Hospitaalweg 1 in Almere Stad. De zaal is open vanaf 19.00 uur. De presentatie begint om 19.30 uur en de bijeenkomst eindigt rond 21.00 uur.