Het Flevoziekenhuis heeft ook in 2016 zowel het Vaatkeurmerk als het Spataderkeurmerk van de Hart&Vaatgroep gekregen. Volgens deze patiëntvereniging voldoet de vaatzorg van het ziekenhuis aan de kwaliteitscriteria van het Vaatkeurmerk. Volgens vaatchirurg Martine Willems geven de keurmerken een goed beeld van de kwaliteit van zorg: “Patienten kunnen via de website van de keurmerken gemakkelijk goede informatie vinden op basis waarvan ze een keuze kunnen maken”.

keurmerken vaat spatader 2016

Op www.hartenvaatgroep.nl/kiesuwvaatzorg kunnen patiënten en verwijzers zien welke ziekenhuizen in 2016 nog meer het Vaatkeurmerk en/of het Spataderkeurmerk hebben gekregen. Via de website hebben patiënten ook de mogelijkheid om hun ervaring met een ziekenhuis te delen.

De Hart&Vaatgroep

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.